Gereedschapskoffers en Sets

301,90 (Excl. btw) excl. btw
365,30 Incl. btw
402,50 (Excl. btw) excl. btw
487,03 Incl. btw
279,15 (Excl. btw) excl. btw
337,77 Incl. btw
252,90 (Excl. btw) excl. btw
306,01 Incl. btw
550,40 (Excl. btw) excl. btw
665,98 Incl. btw
201,30 (Excl. btw) excl. btw
243,57 Incl. btw
246,80 (Excl. btw) excl. btw
298,63 Incl. btw
266,90 (Excl. btw) excl. btw
322,95 Incl. btw
304,50 (Excl. btw) excl. btw
368,45 Incl. btw

Koffer voor gereedschap kopen

Een goede gereedschapskoffer is essentieel voor het veilig opbergen, sorteren en vervoeren van uw gereedschap. Iedereen kent de ergernis van rondslingerend gereedschap of nog erger: gereedschap dat is beschadigd of dat u kwijt bent geraakt omdat u het niet adequaat heeft opgeborgen. Een gereedschapskoffer is dus een echte ‘lifesaver’, zeker wanneer u gereedschap moet vervoeren. ToolCollect heeft een groot assortiment met koffers voor gereedschap, in diverse prijsklassen en verschillende maten.

  • Gereedschapskoffers voor professionals of echte doe-het-zelvers
  • Uw producten gratis bezorgd vanaf een bestelling van € 100,-
  • Minstens 2 jaar garantie op al onze koffers voor gereedschap

Twijfelt u welke gereedschapskoffer het beste past bij uw behoeften of heeft u een vraag over een van de producten op deze pagina? De gereedschapsexperts van ToolCollect helpen graag. Stel uw vraag via onderstaand e-mailadres.

info@toolcollect.nl

Gereedschapskoffer kopen

Wetende dat uw gereedschap netjes gesorteerd en veilig opgeborgen in een gereedschapskoffer zit, gaat u uw projecten zorgeloos tegemoet. Met al uw gereedschap op één vaste plek is het bovendien een stuk efficiënter klussen. U weet precies waar de schroevendraaiers liggen en waar u de zaagbladen bewaart.

Welke gereedschapskoffer past bij mij?

Bij het vinden van een geschikte gereedschapskoffer moet u zich een paar dingen afvragen. Welk gereedschap wil ik erin opbergen? Hoe vaak ben ik onderweg met mijn gereedschap? Als u dat helder heeft, weet u welke koffer geschikt is voor u.

Heeft u gereedschap dat aardig wat ruimte inneemt en bent u veel onderweg? Dan is de Tayg Trail Box 58 een geweldige koffer. Met de grote wielen en het handige handvat verplaatst u hem gemakkelijk en snel. Zoekt u een handzamer model? Dan is de Tayg Gereedschap Koffer profi zwart 650 een goede keuze. Met een groot vak onderin en een tray met kleine vakjes biedt hij plek aan zowel groter gereedschap zoals een boormachine, als aan kleinere dingen zoals pluggen en schroeven.

Onze webshop

Naast onze gereedschapskoffers staat de webshop van ToolCollect bol van kwaliteitsgereedschap en andere benodigdheden om de klus te klaren. Professionals én doe-het-zelvers kunnen hun hart ophalen bij ons voordelig geprijsde gereedschap. Neem ook eens een kijkje bij:


Contact opnemen

Heeft u vragen over een van de gereedschapskoffers op deze pagina of wilt u persoonlijk advies? Onze experts helpen u graag. U neemt contact met ons op via info@toolcollect.nl.