NYLON TREKVEREN

Nylon trekveer kopen

Niet alleen elektromonteurs en elektriciens zweren erbij, maar ook voor de handige doe-het-zelver is een nylon trekveer een uitkomst bij het trekken van kabels door installatiebuizen. ToolCollect biedt u diverse nylon trekveren van verschillende lengtes aan. Wilt u advies of heeft u een vraag over een van de producten op deze pagina? Neem dan contact met ons op.

info@toolcollect.nl


  • Gratis bezorging vanaf € 100,-
  • 2 jaar garantie op nylon trekveren
  • Dé webshop voor zowel professionals als doe-het-zelvers

Wat is een nylon trekveer?

Een nylon trekveer is anders dan een stalen trekveer in de zin dat de veer van kunststof is gemaakt en niet van metaal. Een nylon trekveer is dus eigenlijk geen veer, maar een lange draad van massief nylon. Hij wordt gebruikt voor het trekken van kabels door installatiebuizen, zoals pvc-buizen.

Afhankelijk van de lengte van de installatiebuis, kiest u de juiste lengte nylon trekveer. Bij ToolCollect vindt u nylon trekveren van 5, 10, 15 en 20 meter. Zo koopt u altijd een stuk gereedschap waar u uw klus mee klaart.

Het assortiment van ToolCollect

ToolCollect is dé webshop voor de professional en de doe-het-zelver. Voor iedere klus bieden we u kwalitatief hoogwaardig gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem vooral ook eens een kijkje bij onze:

Kunnen we helpen?

Heeft u vragen over een van onze nylon trekveren of wilt u persoonlijk advies voor uw klus? Ons team helpt u graag op weg. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@toolcollect.nl.