ONTSTOPPERS

gereedschap
Altijd 2 jaar garantie!
Snelle levering
Laat u door ons adviseren

ONTSTOPPERS

Heeft u wel eens geprobeerd om uw riool te ontstoppen? Of werkt u bij een loodgietersbedrijf dat regelmatig het riool ontstopt? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het juiste materiaal is. Door de goede ontstoppingsmethode te gebruiken zorgt u op een schone, veilige manier dat het riool van u of uw klant weer goed doorloopt.

Bekijk ons aanbod!

Moet u een riool ontstoppen? Schaf bij ons de juiste materialen aan

Een verstopt riool is voor niemand een pretje. U kunt wellicht niet naar de wc, niet meer wassen of afwassen en er valt nooit te voorspellen wat er mee omhoog komt. Daarom moet u zorgen voor het juiste materiaal wanneer u een riool gaat ontstoppen. Bij Tool Collect hebben wij alles overzichtelijk online gepresenteerd en zult u meteen vinden wat u zoekt. Dan heeft u dat riool binnen de kortste keren weer helemaal open. In ons grote assortiment vindt u ook zaken als:

Ga aan het werk en los het probleem snel op

Door de goede materialen van Tool Collect kunt u elk riool binnen no time ontstoppen. Kijk snel wat wij voor u in de aanbieding hebben en bestel direct. Aan de groene bolletjes kunt u zien hoelang de bezorging gaat duren. Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te bellen op 0229-700244.

Ook interessant

Gereedschapskoffers | Gereedschap online kopen | Wiha tang

Vraag? E-mail ons!